Wij zijn de trotse gastheer en gastvrouw van het Bernhezer Business Event in november 2015! Dit is voor ons een goede reden om jullie op de hoogte te houden over alles van… het BBE 2015 ! Wij hopen jullie ook te ontmoeten op deze speciale en unieke locatie.
Marcel en Mariska

NIEUWS

BERNHEZER BUSINESS EVENT 2015

Klik op de afbeelding:

Diamant sponsoren BBE

Wij doen het niet alleen, samen met vele sponsoren maken wij het BBE mogelijk; o.a. Diamant sponsoren: Gemeente Bernheze, Strijbosch, Rabobank, Bernheze Media, Weerdenburg WebWorks.

De genomineerden zijn bekend BOP & JOP

Voor de Bernhezer Ondernemer Prijs zijn genomineerd: Rob van Nistelrooij van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. uit Heesch, Rob Lunenburg van Lunenburg Events & More uit Loosbroek, Jo, Ria en zonen Jorg en Marc Verkuijlen van Verkuijlen Groente & Fruit uit Heeswijk-Dinther.
én de genomineerden voor de Jonge Ondernemer Prijs: Judith Spierings en Hein Geenen van Geenen Gardening uit Vorstenbosch, Bart Hoezen van Slim Telecom uit Heeswijk-Dinther, Alwin van Erp van SNS bank Heesch.

Met als centraal programma-onderdeel aandacht voor de verkiezing en bekendmaking van de BOP en JOP 2015 kon men ondernemers opgeven tot 1 oktober. Welke collega is voor jullie een groot voorbeeld? Wie verdiend de aandacht en eer van deze mooie prijs?

Jury aan het woord…

Zij doen ook mee…


Leon Kerkhof tuinaanleg en – onderhoud
Leon Kerkhof
Ruijs Tuintechniek
Marcel Ruijs –

In de media…

Zij doen ook mee…


Aannemersbedrijf Hans van der Velden
Hans van der Velden
Van den Heuvel Elektrotechniek
Joost Kanters

Zij doen ook mee…

Bernheze Media
Rian van Schijndel
Heidi Verwijst
Jan & Jan Media
Jan Forman
Jan van den Vossenberg

Terug blik BBE2014

BBE 2015 kijkt heel even terug naar de winnaars van 2014. Ook benieuwd hoe het met de ondernemer van het jaar 2014 gaat? Bekijk en deel de impressiefilm van Gert-jan en Mariëlle Heerkens van Heerkens Groente en fruit uit Nistelrode.

Trots op de locatie!

Wij zijn de trotse gastheer en gastvrouw van het Bernhezer Business Event in november 2015. We zijn trots op ons bedrijf, waar we afgelopen jaren een mooie nieuwe locatie voor gebouwd hebben. Het Bernhezer Business Event is een mooie gelegenheid waarbij we ons bedrijf – op een verrassende manier – aan alle belangstellende ondernemers van Bernheze kunnen presenteren. Wij zijn er trots op dat Langenhuizen Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf het decor wordt van het grootste Businessevent van Bernheze in 2015

Na een korte terugblik hieronder, waarin we de winnaars van BBE 2014 nog eens zien, begint dan toch echt de organisatie voor 2015.